Kan du bare ikke få nok af god øl? Som ægte ølconnaisseur så er du med garanti også vild med en god gammeldags ølsmagning.

Skal der dækkes op til en hyggelig ølsmagning derhjemme for dig og manden eller kæresten?

En ølsmagning handler om mere end bare øllen, det handler også om at sætte den rigtige stemning, og det hjælper vi dig på vej til i denne artikel.

Overrask ham med en sjov og anderledes date

Drop den romantiske middag eller Netflix på sofaen – i aften står den på ølsmagning! Overrask ham derhjemme med en anderledes date, hvor I sammen kan sludre, grine og smage på gode øl.

Det virker naturligvis bedst, hvis din mand også er den store ølfan, men om ikke andet, så kan du udvide hans smagspalet med nye spændende ølvarianter.

Sæt klar til ølsmagning derhjemme, så du kan overraske ham, når han kommer hjem fra arbejde.

Sæt stemningen

Stil et udvalg af dine yndlingsøl frem på spisebordet eller sofabordet og glem ikke de klassiske ølkrus!

Du kan med fordel tænde lidt stearinlys og sætte stemningsmusikken på – det er trods alt en form for romantisk dateaften.

Spred den hyggelige stemning i hjemmet, så I kan få smagt øl i behagelige rammer.

På med hyggetøjet

Siden ølsmagningen foregår derhjemme, så behøver I ikke klæde jer på til et restaurantbesøg. Sørg for at finde det behagelige tøj frem, så I finder jer godt tilpas.

Det kan være I skal holde ølsmagning i nattøj eller morgenkåbe. Køb ham en flot morgenkåbe mænd, som han kan sidde og nyde sin øl i.

Frem med snacks

Man kan ikke sidde og drikke øl uden nogle salte snacks. Paletten skal renses godt og grundigt mellem de forskellige øl, så det er fordelagtigt, at man har nogle saltkringler eller chips inden for rækkevidde.

Overrask ham med hans yndlingssnacks, som kan parres sammen med de forskellige øl.

Gør lidt ekstra ud af det

Siden I skal smage på forskellige øl, så kunne det være sjovt at tilføje et lille rating-system, hvor I hver især gav point til de øl, som I smager på.

På den måde kan I spore jer ind på, hvad for en øl, som I hver især synes er den bedste. Så ved du også, hvilken slags øl, som du skal glæde ham med næste gang, at I skal have en hyggelig dateaften.