Skal du stå for at planlægge brudgommens bachelorfest? At holde en god bachelor fest handler om at give brudgommen og alle gæsterne en fantastisk sjov aften, som de sent vil glemme.

I denne artikel får du en kort step-by-step guide til, hvordan du planlægger en mindeværdig fest.

1. Dato og sted

Find en dato, hvor du ved at brudgommen kan deltage. Find ud af om I skal holde festen hjemme hos nogen, i et festlokale, ude i byen eller måske flere forskellige steder i løbet af dagen.

2. Inviter gæsterne

Inviter alle brudgommens bedste venner og familiemedlemmer, som er friske på at holde fest. Husk at gøre det i god tid, så alle kan nå at skrive datoen i kalenderen.

3. Book underholdning

Essensen af hele dagen er underholdningen. Få booket sjove events som paintball eller pigestrip, sørg for god musik, book bord på brudgommens yndlingsbar eller lej en karaokemaskine.

4. Få styr på forsyningerne

Der skal naturligvis være rigeligt med mad og drikke til hele dagen. Du kan enten arrangere en middag på en restaurant, holde en grillfest eller bestille mad udefra.

Drikkevarer er også et must! Selvom en bachelor fest ofte involverer masser af øl og champagne, så bør der også være alkoholfrie drikkevarer til rådighed.

5. Indslag og aktiviteter

Det kan være, at der er en gæst, som vil holde en tale, spille et spil eller lave en quiz. Sørg for at der er tid i løbet af dagen til diverse indslag.

6. Transport

Skal i rundt til flere steder i løbet af dagen? Sørg for at der er transport mellem de forskellige steder. Det kan være, at I vil leje en partybus eller blot tage det offentlige.

7. Dekorationer og kostumer

Det er kotume at brudgommen skal se lidt fjollet ud i løbet af dagen. Køb ham en sjov t-shirt, en mærkelig hat, et tylskørt eller noget andet dekorativt, så alle kan se, hvem der er brudgommen.