Når du vælger et nyt ur, så skal det gerne være et, som passer til din livsstil. Alle mennesker har forskellige daglige aktiviteter, præferencer, stile og behov.

I denne artikel hjælper vi dig til, hvordan du vælger det helt rigtige ur, som passer til din livsstil.

Til dig med kontorjob

Hvis du arbejder i et kontormiljø en stor del af dagen, så kan du med fordel vælge et klassisk og enkelt ur med simple funktioner. Hvis du går fornemt klædt på arbejde, så ser det også bedst ud, hvis du vælger et dyrt luksusur fra et populært mærke som Rolex, IWC eller Omega. Se mere om ure her.

Til dig der rejser

Hvis du rejser meget, for eksempel til forretningsmøder udenlands, så kan det være nyttigt at anskaffe sig et ur, som kan vise flere tidszoner. Piloture har for eksempel GMT-funktioner, som kan være nyttig til den rejsende.

Til dig med en aktiv livsstil

Hvis du regelmæssigt går i fitness og træner, så er det oplagt, at du anskaffer dig et sportsur. Et sportsur som for eksempel et FitBit kan måle din puls, kalorieforbrænding og antal af skridt. Nogle sportsure lader dig downloade apps og kan parres med din smartphone og høretelefoner.

Til dig som bruger tid udendørs

Hvis du elsker at løbe, vandre, dykke eller dyrke andre former for vandsport, så er et sportsur med vandtæthed en god ide. Du kan for eksempel undersøge udvalget hos Seiko og Citizen, som designer smarte dykkerure.

Til dig der går op i fashion

Der findes naturligvis også mange moderigtige ure, som passer til dig, der går op i fashion. Hvis du leder efter ure i tidsløse og æstetiske designs, så kig efter mærker som Fossil, Boss, Hilfiger eller Sketchers.

Til dig med en travl hverdag

Hvis du ofte ligger på langs i hverdagen og drøner fra arbejde til træningscenteret til middag med vennerne, så kan det være en god ide, at investere i et ur, som kan lidt af hvert. Det kunne for eksempel være et Apple Watch eller et Garmin ur, som både ser moderigtig ud og har masser af smarte funktioner.