Opskrift på sanwich boller med øl

Opskrift:

Surdej 2 dl (fra Meyers Deli)

Gær 20 g

Øl ½-1 dl (fx Nicks Ale fra Bryggeriet Skands)

Salt 34 g

Vand 1 liter

Citronsaft 1/2 dl

Ølandshvede 300 g

Hvedemel 900 g

 

Rør hele molevitten ved 2/3 hastighed på røremaskinen i 15-20 min.

Dejen fordeles i 2 høje plast bøtter med låg og sættes til hævning i køleskab i ca. 20 timer.

Med en våd ske tages klatter af dej op fra plastic bøtten og sættes på en bageplade, og trykkes flade og aflange med den våde ske.

Drys evt med frø (hørfrø, græskarkerner, solsikkekerner, quinoa frø)

Bages ved max. ovn temp (min. 250°C) i ca 10 min (hold øje med dem)

Vupti du har nu skønne sanwich boller der flækkes og fyldes med fx. pesto, mayo, tunsalat, avocado, mozzerella og tomat

Velbekommen fra brygmesteren:-)

Categories: Uncategorized

Kommentér gerne...